English English

Rólunk

logo

Cégünket, több év hazai szakmai tapasztalat alapján 2014-ben hoztuk létre minőségi magyar élelmiszerek exportjára, illetve minőségi külföldi élelmiszeripari termékek importjára és forgalmazására.

Napjainkban egyre fontosabbá válik, hogy mi kerül az ember asztalára, mivel hosszabb távon a nem megfelelő élelmiszerek fogyasztása súlyos betegségekkel járhat. A tömegtermelés által használt élelmiszeradalékok, színezők, tartósítók, ízfokozók sok esetben kimutathatóan generálhatják a megbetegedéseket.

Ezért döntöttünk úgy, hogy csak olyan termékeket forgalmazunk, melyek nem tartalmaznak konzerváló, tartósító, mesterséges színező és ízfokozó anyagokat. Csak természetes alapanyagokból készült, több esetben bio minősítéssel ellátott termékeket vettünk és veszünk termékválasztékunkba, melyet folyamatosan bővítünk.

A termékek nagy része viszonylag kis mennyiségben, manufakturálisan készül, de természetesen a hatályos magyar élelmiszeripari törvényeknek megfelelően. A családi környezetű gyártás, sokszor több generációs gyártási tapasztalatokkal, a magyar táj csodálatos talaj és éghajlati adottságai adják meg ezeknek a termékeknek a különleges ízét, zamatát.

Sokéves szakmai kapcsolatunk beszállítóinkkal garantálják az egyenletes, magas színvonalat.

Elsősorban azokra a vevőkre számítunk itthon és külföldön egyaránt, akik a magas minőségi kategóriás, sokszor rétegterméknek nevezhető élelmiszereket keresik.